Despre noi

Despre noi

Reteaua de Farmacii Sf. Spiridon, una dintre cele mai importante retele cu capital 100% romanesc din zona Moldovei, a luat nastere din initiativa si indrazneala unor antreprenori bacauani, care in ultimii peste 10 ani au dezvoltat in zona Moldovei lantul de Farmacii Sf. Spiridon, in cadrul grupului farmaceutic de retail si distributie Grup Pharma Bacău. Detinem in prezent farmacii in 3 județe: Bacau, Iasi si Vaslui.

Magazinul online Universs.ro a apărut ca si o extensie a locațiilor fizice farmaciilor Sf. Spiridon și se adresează celor care vor sa comande produsele necesare din confortul locuinței, dar si celor care se afla in zonele unde farmaciile Sf. Spiridon nu au ajuns inca. Site-ul a fost special conceput pentru a fi cat mai usor de folosit, navingand printre categorii bine organizate si intuitive. Oferim informatii in detaliu despre produsele listate, tocmai pentru ca a fi usor de ales, conform nevoilor fiecarei persoane. Producatorii prezenti au fost atent selectionati, remarcandu-se prin calitatea produselor.

Misiunea Universs.ro:

Sa oferim clientilor o gama variata de produse pentru intreaga familie: medicamente fara reteta (OTC), produse farmaceutice și parafarmaceutice – în spațiul destinat farmaciei, produse de îngrijire personală, dermato-cosmetice, suplimente și vitamine, produse mama și copilul, dispozitive, produse din gama dietă și nutriție, noutăți de sezon, de la cei mai prestigiosi si de incredere producatori de profil, la preturi accesibile tuturor! În plus, clientii nostri vor beneficia de consultanță farmaceutică online de calitate prin intermediul chat-ului nostru live sau al serviciului de asistență telefonică.

Si pentru că uneori nu veți dori sa asteptati curierul, veti putea ridica coletele și din farmaciile Sf. Spiridon, acolo unde profesionistii din domeniu va vor consilia în legatură cu produsele comandate, dar si cu alte informații necesare.

Ministerul Sănătății

SC GEONET SRL | Sediu social: Calea Moldovei nr. 197, Bacau| CUI: RO 13884170 | Reg. com.: J04/305/2001 | Obiect de activitate: Comerţ cu amănuntul al produselor farmaceutice, în magazine specializate;
Punct lucru vânzări online (https://universs.ro/) | Adresa: Farmacia Sf Spiridon, Str. Republicii, nr. 76, mun. Bacau, jud. Bacau | Autorizație de funcționare punct de lucru vânzări online: 243/23.11.2021

2024 Toate drepturile rezervate – Universs.ro