Ai primit o rețetă în format electronic de la medicul tău? Trimite-o acum către Universul Sănătății și farmaciștii noștri îți vor pregăti produsele, tu doar vii să o ridici!

Protejează-ți familia! Sună medicul de familie sau medicul specialist pentru a îi prezenta problemele tale medicale, dacă acestea pot fi rezolvate printr-o consultație la distanță, acesta îți va elibera prescripția medicală fie prin telefon, fie prin mijloace de comunicare electronică (e-mail, WhatsApp etc).

Dacă nu deții un mijloc de comunicare electronică sau un telefon inteligent, medicul tău îți poate dicta telefonic următoarele informații pe care le poți nota:

 • Codul de parafă al medicului prescriptor;
 • Codul unic de înregistrare (CUI) al cabinetului medical prescriptor;
 • Seria, numărul și data prescripției medicale.

Dacă ai primit rețeta electronică prin Whatsapp sau e-mail, poți intra în posesia medicamentelor, optând pentru una dintre variantele de mai jos:

 1. Încarcă rețeta primită electronic completând formularul de mai jos
 2. Trimite prin WhatsApp rețeta la numarul 0754.011.635 
 3. Trimite prin e-mail rețeta la adresa retete@universs.ro, împreuna cu numărul tău de telefon

Oricare variantă alegi, vei fi contactat de un farmacist Sf. Spiridon pentru a confirma împreună cu tine medicamentele de pe rețetă și prețul acesteia. Medicamentele sunt rezervate 24 de ore.

Medicul tău poate colabora cu voluntarii dedicați să ajute comunitatea și să le trimită rețeta ta la adresa de e-mail voluntariat.retete@gmail.com. Voluntarii se vor asigura că rețeta va fi redirecționată către cea mai apropiată farmacie de tine.

Atenție! Pentru eliberarea prescripțiilor medicale cu regim special (preparate stupefiante și psihotrope) ai nevoie în continuare de prescripțiile medicale în original. Acestea nu pot fi transmise de medicul tău prin mijloace de comunicare electronică sau prin telefon, ca în cazul celorlalte medicamente.

 

Formular rețetă electronică

  SC GEONET SRL | Sediu social: Calea Moldovei nr. 197, Bacau| CUI: RO 13884170 | Reg. com.: J04/305/2001 | Obiect de activitate: Comerţ cu amănuntul al produselor farmaceutice, în magazine specializate;
  Punct lucru vânzări online (https://universs.ro/) | Adresa: Farmacia Sf Spiridon, str. Republicii, nr. 76, mun. Bacau, jud. Bacau | Autorizație de funcționare punct de lucru vânzări online: 243/23.11.2021

  2024 Toate drepturile rezervate – Universs.ro